Tänk vad en ny t-shirt kan få en att känna sig snygg

Ett av de nya plaggen jag hittade när vi var i Malmö på mini semester. Billigt som fan var det också! Sparade ju över 600 kr på allt jag hittade.

#plusbloggen #cheapmonday   #weekday

 

Post imported by Google+Blog for WordPress.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

4 kommentarer

  1. Jag brukar veta vad jag behöver, vill ha. Sedan väntar jag tills priset är bra. Lite svårare med kängor och skor, eftersom jag behöver bra sådana pga skador i kroppen. Så när jag finner billiga kängor eller skor, då får jag ju en extra kick av sparsamhetens glädje. ler

    Gilla

  2. +Anne Kekki Det är lite samma här faktiskt. Som tur är så har jag en sambo som är ekonomisk och ställer upp nu när min ekonomi är så dålig, och vi köper nya skor varje år som kostar en hel del. Jag mår också mycket bättre om jag har bra skor.Att hitta kläder är rätt svårt för mig numera, för antingen är det för dyrt eller fel modell. Att hitta byxor går nästan aldrig, så när jag väl har hittat byxor som passar så som jag vill ha dem (gärna baggy med stora fickor) så räknar jag det som mirakel.När det gäller shorts, så har jag haft samma shorts i typ 5-6 somrar i rad, för att det är så svårt att hitta shorts jag vill ha.

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.